0 0
br-lazy"

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Farsrulle
500 g Hakket oksekød
1 pk Pikantost
2 pk Bacon
2 fed Hvidløg
Efter behov Chili
Tilbehør
1 kg Kartofler
1 dl Oliven olie
1 spsk Allround Krydderi

Farsrulle med ost og bacon

Køkken:

    Sprød farsrulle fyldt med cremet pikantost!

    • 55
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Farsrulle

    • Tilbehør

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 1.467 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Baconsvøb og fars

    Start med at finde et stykke bagepapir og fordel bacon ud på det, så det slutter tæt. Ælt derefter hakke kødet sammen, så det bliver mere sammenhængende og fordel det derefter ud på et skærebræt i samme størrelse som bacon overtrækket.
    Når det er gjort vender man bunden i vejret på skærebrættet og får lagt fars og bacon sammen. Nu smører man osten i og drysser med hvidløg og chili, inden man ruller farsrullen sammen, på samme måde som med pizza snegle.

    2
    Færdig

    Hasselbagte kartofler

    Skræl kartoflerne og halver dem, når alle kartofler er halveret snittes de fint, uden at skære igennem dem og herefter hældes olie og krydderi udover dem.
    TIP: Man kan blande olie og krydderi, i en lille skål og så pensle det på kartoflerne istedet.

    3
    Færdig

    Tilbedredning

    Både farsrulle og kartofler skal have omtrent 45 minutter i ovnen (ved 200 graders varmluft) og kan derfor sættes ind samtidig. Vær dog opmærksom på hvis det er meget små kartofler, skal disse nok have en smule mindre.

    4
    Færdig

    Servering

    Skær farsrullen op i skiver og server dem med kartoflerne og eventuelt en grønpeber sovs.

    tilbage
    Svinemørbrad i fad
    næste
    Hjemmelavet lasagne
    tilbage
    Svinemørbrad i fad
    næste
    Hjemmelavet lasagne

    Add Your Comment