0 0
br-lazy"

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Dej
25 g Gær
3 dl Vand
1.5 tsk Salt
450 g Pizzamel
Fyld
2 glas Pasta sauce
Efter behov Hakket oksekød
Efter behov Pepperoni
Efter behov Skinke strimler
Efter behov Ananas
Efter behov Majs
Efter behov Parmaskinke

Pizza snegle

Køkken:
  • 1 time og 20 min
  • Personer 20
  • Let

Ingredienser

  • Dej

  • Fyld

Fremgangsmåde

Del
(Visited 455 times, 1 visits today)

Trin

1
Færdig

Dej

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen sammen og stil den til hævning i ½-1 time. Slå dejen ned og pres luften ud, del dejen i og rul dem ud på et meldrysset bord.

2
Færdig

Fyld dejen

Rul dem ud i firkanter og ca 3-4 mm tyk bund. Put pizza topping på og herefter det fyld du ønsker. Rul det sammen til en pølse, og skær “sneglene” af i ca 2 cm tykkelse og put dem på en bageplade med bagepapir.

3
Færdig

Bag

Bag dem midt i ovnen ved 225 grader i 15-20 min.

tilbage
Tomatsalat med mozzarella
næste
Farmor kager
tilbage
Tomatsalat med mozzarella
næste
Farmor kager

Add Your Comment