0 0
br-lazy"

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Torskeret med broccoli
5 stk Torskefilet
1 stk Løg
2 Spsk Oliven olie
1.5 dl Hvidvin
1.5 dl Vand
Efter behov Salt
Efter behov Peber
0.5 stk Broccoli
0.5 stk Peberfrugt
2.5 dl Madlavningsfløde
1 tsk Tørret estragon
Efter behov Sennep
Efter Behov Citron

Torskeret med broccoli

Køkken:

    Lækker cremet hovedret med torsk!

    • 40
    • Personer 3
    • Medium

    Ingredienser

    • Torskeret med broccoli

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 490 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Forberedelse

    Løgternene svitses i olien. Hvidvin og vand tilsættes og bringes i kog. Fisken drysses med lidt salt og peber og lægges i gryden. Dampes ved svag varme under låg i ca. 5 min. Fisken tages op.

    2
    Færdig

    Koge proces

    Væsken koges ind ved god varme til der er ca ½-1 dl. tilbage, broccolibuketterne koger med de sidste par min.
    Madlavningsfløde og estragon tilsættes og det koger lidt ind.

    3
    Færdig

    Smag til

    Peberfrugt drysses i og sovsen smages til med sennep og evt. lidt citronsaft.
    Fisken lægges i gryden og varmes forsigtigt igennem.

    4
    Færdig

    Servering

    Serveres med kartofler eller pasta.

    tilbage
    Koteletter i fad
    næste
    Amerikansk æbletærte
    tilbage
    Koteletter i fad
    næste
    Amerikansk æbletærte

    Add Your Comment