Ingredienser
-
Torskeret med broccoli
-
5 stk Torskefilet
-
1 stk Løg
-
2 Spsk Oliven olie
-
1.5 dl Hvidvin
-
1.5 dl Vand
-
Efter behov Salt
-
Efter behov Peber
-
0.5 stk Broccoli
-
0.5 stk Peberfrugt
-
2.5 dl Madlavningsfløde
-
1 tsk Tørret estragon
-
Efter behov Sennep
-
Efter Behov Citron
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
ForberedelseLøgternene svitses i olien. Hvidvin og vand tilsættes og bringes i kog. Fisken drysses med lidt salt og peber og lægges i gryden. Dampes ved svag varme under låg i ca. 5 min. Fisken tages op. |
2
Færdig
|
Koge procesVæsken koges ind ved god varme til der er ca ½-1 dl. tilbage, broccolibuketterne koger med de sidste par min. |
3
Færdig
|
Smag tilPeberfrugt drysses i og sovsen smages til med sennep og evt. lidt citronsaft. |
4
Færdig
|
ServeringServeres med kartofler eller pasta. |