Ingredienser
-
Kalkun ruller med fyld og pasta
-
4 stk Kalkunschnitzel
-
1 bk Smøreost med hvidløg
-
1-2 pk Parmaskinke
-
Efter behov Rapsolie
-
500 g Tomater
-
5 stk Forårsløg
-
2 fed Hvidløg
-
2 dl Vand
-
Efter behov Salt
-
Efter behov Peber
-
400 g Pasta
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
PastaStil vandet over og kog, kog så pastaen i ca. 10 minutter – hæld vandet fra og lad det stå i gryden. |
2
Færdig
|
KalkunBank kalkun kødet fladt og smør så hele fladen ind i osten og kom lidt sort peber over. Rul fileterne sammen på den lange led og rul derefter Parma skinken omkring (sørg for at enderne er lukket med skinken). Kom lidt olie på en pande og steg så ruller i ca. 2 min. på hver side. Tag rullerne af og kom dem i ovnen ved svag varme. |
3
Færdig
|
GrøntsagerSkær derefter tomater, forårsløg og hvidløg i stykker og kom det i panden og mos tomaterne, hvis ikke de selv gør det af varmen. Vend så pastaen i panden sammen med grønsagsblandingen og server derefter sammen med de varme ruller. |