Ingredienser
-
Pasta med kødsovs & whiskey sovs
-
500 g Hakket oksekød
-
1 stk Løg
-
2 stk Gulerødder
-
1/2 dl Whisky sovs
-
2 ds Hakket flået tomater
-
1 dl Mælk
-
2 fed Hvidløg
-
1 tsk Salt
-
500 g Spaghetti
Fremgangsmåde
Trin
1
Færdig
|
ForberedelseSkær løg i tern og kom dem i en gryde, kom oksekødet i når løgene er blevet lidt brune. |
2
Færdig
|
Steg kød og grøntsagerBrun kødet og tilsæt whiskysovsen, kom 2 revet gulerødder i, samt hakket tomater og mælk. |
3
Færdig
|
Smag til og serverSmag sovsen til med salt og evt. andre krydderier. Kog de 500 g. spaghetti i ca. 12 min. Tilbehør: revet mozzarella og frisk basilikum |