0 0
Aioli

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Aioli
1 stk Æg
1 tsk Sennep
1 tsk saft Citron
2 fed Hvidløg
3 dl Oliven olie
Efter behov Salt
Efter behov Peber

Aioli

Køkken:
  • Medium

Ingredienser

  • Aioli

Fremgangsmåde

Del
(Visited 13 times, 1 visits today)

Trin

1
Færdig

Aioli

Kom ægget i bunden af en målerkande, kom derefter alle de andre ingredienser ned i kanden – kom til allersidst de 3 dl olie i.
Tag din stavblender og stil den ned på bunden af kanden, start på højeste hastighed og træk stille blenderen længere og længere op. Du vil så få din lækre Aioli. En Bamix (stavblender) er fantastisk til det.

Nikolaj Elgaard
tilbage
Hvid mælkesovs
næste
Tomatsalat med mozzarella
tilbage
Hvid mælkesovs
næste
Tomatsalat med mozzarella

Add Your Comment