0 0
Bagt fars i fad

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Bagt fars i fad
700 g Hakket svinekød
200 g Rasp
1 pk Bacon
4 dl Ketchup
2 dl Ærter
2 dl Gulerødder
2 dl Peberfrugt
Efter behov Smør

Bagt fars i fad

Køkken:

    Skøn hovedret med svinekød, ærter samt gulerødder!

    • 70 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Bagt fars i fad

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 97 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Forbered bunden af farsen

    Ildfast fad smøres og kødet deles op i 2 portioner.
    Fordel den ene portion kød i bunden af ​​fadet og spred grøntsagerne over.

    2
    Færdig

    Færdiggør farsen

    Hæld derefter ketchup over og lav et nyt lag ​​med kød og spred rasp ovenpå.
    Derefter lægges et lag bacon på. Sættes i ovnen 1 time ved 200 grader.

    3
    Færdig

    Servering

    Serveres med hvid sovs og kogte kartofler.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Svinemørbrad i fad med feta ost
    næste
    Karry koteletter i fad
    tilbage
    Svinemørbrad i fad med feta ost
    næste
    Karry koteletter i fad

    Add Your Comment