0 0
Carpaccio med ruccola

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Carpaccio med ruccola
Ca. 200 g Carpaccio
80 g Parmesan
2-3 håndfulde Rucola
1 tsk Citron
Efter behov Frisk basilikum
100 g Cherry tomater
Efter behov Oliven olie
Efter behov Peber

Carpaccio med ruccola

Køkken:

    Dejlig forret med en lækker skinke samt grønt!

    • 15 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Carpaccio med ruccola

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 57 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    1. Step

    Fordel carpaccio-skiverne på 4-6 tallerkener (afhængigt af potionsstørrelserne).
    Pensl skiverne med olivenolie og kværn frisk peber ud over.
    Bland rucculablade (eller spinatblade) i en skål med lidt olivenolie, ½ tsk. citronsaft, 10-15 basilikumblade og cherrytomaterne. Fordel salaten på tallerkenerne.
    Find et rivejern og riv parmesanosten i store skiver på siden af rivejernet. Fordel parmesanskiverne på tallerkenerne.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Osso buco i hvidvin med kartoffelmos
    næste
    Bruscetta med lufttørret skinke
    tilbage
    Osso buco i hvidvin med kartoffelmos
    næste
    Bruscetta med lufttørret skinke

    Add Your Comment