0 0
Flødekartofler med hvidløg

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Flødekartofler
1 kg Kartofler
2.5 dl Kaffefløde 9%
5 dl Piskefløde
2 fed Hvidløg
1 tsk Salt
1/2 tsk Peber
2 stk Løg

Flødekartofler med hvidløg

Køkken:

    Skønt kartoffel tilbehør, der kan serveres til ALT!

    • 70 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Flødekartofler

    Fremgangsmåde

    Del

    Flødekartofler er vel en af de mest alsidige måder at serverer kartofler på. Det kan spises til alt fra grillet kød til kold frikadeller. De er nemme at lave og samtidig enormt velegnet til både hverdag og fest. Samtidig kan flødekartofler være en måde at springe over hvor gærdet er lavest, for med flødekartofler kan man i mange tilfælde undgå at lave sovs. Det udligner flødens cremethed, og så har man sprunget over 1 udfordring.

    Man kan selvfølgelig også sagtens serverer flødekartofler med sauce af forskellig slags, efter hvilket stykke kød der serveres til.

    (Visited 16 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    1. Step

    Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, pil hvidløg og løg, og hak det meget fint evt. blænd det.
    Husk at tænde ovnen på 200 grader.

    2
    Færdig

    2. Step

    Hæld kaffefløde og piskefløde i en gryde og tænd på lavt plus, læg løg samt hvidløg i, og hold det under omrøring. tilsæt salt og peber, og varm det op til kogepunktet, derefter lægges kartoflerne i et ovnfast fad jævnt fordelt, og fløden hældes over.

    3
    Færdig

    3. Step

    Anbringes midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 1 t. eller til en spids genstand går let igennem kartoflerne.

    TIP: Kan laves med revet ost på toppen, som giver en dejlig afrundet smag.

    Nikolaj Elgaard
    Glutenfri pizza
    tilbage
    Glutenfri pizza med oksekød og pepperoni
    næste
    Gulerodskage
    Glutenfri pizza
    tilbage
    Glutenfri pizza med oksekød og pepperoni
    næste
    Gulerodskage

    Add Your Comment