0 0
Hjemmelavet lasagne

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Lasagne
1000 g Hakket oksekød
2 stk Løg
5-6 stk Gulerødder
2 brk Mornay sauce
1 pk Lasagne plader
2 gl Pasta sauce
1 ds Tomat puré
1 ps Mozzarella
Efter behov Salt
Efter behov Peber

Hjemmelavet lasagne

Køkken:

Klassisk lasagne lavet fra bunden propfyldt med smag!

  • 65 min
  • Personer 8
  • Let

Ingredienser

  • Lasagne

Fremgangsmåde

Del
(Visited 25 times, 1 visits today)

Trin

1
Færdig

Forberedelse

Start med at ordne grøntsagerne, altså få skrællet løg og gulerødder og derefter skal løgnene hakkes og gulerødderne rives. Samtidig med dette kan man med fordel brune kødet af i en stor gryde, ved siden af.

2
Færdig

Kødsovs

Når kødet er brunet af tilsættes tomat sauce og tomat puré, samt grøntsagerne og det får lov at simre i et par minutter. Herefter tilføjes mornay sauce til resten af kødsovsen og lader den endnu en gang simre kortvarigt, alt imens den smages til.

3
Færdig

Læg lasagnen sammen

Start med at hælde en smule mornay sauce i buden af fadet og hæld derefter kødsovs på. Dernæst kommer et lag lasagneplader og igen kød, sådan forsættes der til fadet er fyldt og man runder selvfølgelig af med et lag kød på toppen. Nu hælder man resten af mornay saucen på toppen og drysser med revet mozzarella og lidt rasp, hvis man er til det.

4
Færdig

Tilberedning

Sæt den færdige og sammenlagte lasagne i ovnen på 200 graders varmluft og lad den stå der i ca. 30 minutter. Når den er færdig tages den ud og får lov at hvile omkring 10 minutter inden servering.

Nikolaj Elgaard
tilbage
Farsrulle med ost og bacon
næste
Mør oksefilet
tilbage
Farsrulle med ost og bacon
næste
Mør oksefilet

Add Your Comment