0 0
Kalkun ruller med fyld og pasta

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Kalkun ruller med fyld og pasta
4 stk Kalkunschnitzel
1 bk Smøreost med hvidløg
1-2 pk Parmaskinke
Efter behov Rapsolie
500 g Tomater
5 stk Forårsløg
2 fed Hvidløg
2 dl Vand
Efter behov Salt
Efter behov Peber
400 g Pasta

Kalkun ruller med fyld og pasta

Køkken:

    Skøn fyldt kalkun med pasta.

    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Kalkun ruller med fyld og pasta

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 21 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Pasta

    Stil vandet over og kog, kog så pastaen i ca. 10 minutter – hæld vandet fra og lad det stå i gryden.

    2
    Færdig

    Kalkun

    Bank kalkun kødet fladt og smør så hele fladen ind i osten og kom lidt sort peber over. Rul fileterne sammen på den lange led og rul derefter Parma skinken omkring (sørg for at enderne er lukket med skinken). Kom lidt olie på en pande og steg så ruller i ca. 2 min. på hver side. Tag rullerne af og kom dem i ovnen ved svag varme.

    3
    Færdig

    Grøntsager

    Skær derefter tomater, forårsløg og hvidløg i stykker og kom det i panden og mos tomaterne, hvis ikke de selv gør det af varmen. Vend så pastaen i panden sammen med grønsagsblandingen og server derefter sammen med de varme ruller.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Grillet kylling med kartofler
    næste
    Kyllinge wok
    tilbage
    Grillet kylling med kartofler
    næste
    Kyllinge wok

    Add Your Comment