0 0
Kanelsnegle

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Dej
50 g Gær
0.5 dl Vand
1.5 dl Mælk
1 stk Æg
1 Spsk Sukker
0.5 tsk Salt
75 g Smør
500 g Hvedemel
Fyld
150 g Smør
2 Spsk Stødt kanel
85 g Sukker

Kanelsnegle

Køkken:

    Super lækre kanelsnegle, perfekte til eftermiddags eller aftens kaffe

    • 45 min
    • Personer 8
    • Let

    Ingredienser

    • Dej

    • Fyld

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 9 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Dej forberedelse

    Rør gæren i den lune vand. Rør mælk, æg, sukker og salt deri. Smuldre i en anden skål mel og smør sammen og tilsæt det så blandingen i den anden skål.

    Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.

    2
    Færdig

    Fyld

    Lav imens fyldet – rør smøren, sukker og kanelen sammen i en skål, til det er meget blødt. Del dejen i to stykker og rul dem ud i en firkant, ca. 25*40 cm.

    3
    Færdig

    Færdiggør sneglene

    Smør så fyldet på og rul det sammen til en ”pølse” og skær så stykker i ca. 2 cm tykke.
    Dette gøres også med det andet stykke. Lad dem derefter hæve igen i ca. 15 minutter.

    Tænd ovnen på 225 grader og bag dem i ca. 15 minutter.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Grov boller
    næste
    Æblekage
    tilbage
    Grov boller
    næste
    Æblekage

    Add Your Comment