0 0
Karry koteletter i fad

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Karry koteletter i fad
600 g Koteletter
1 ds Ananas
1 gl Champignon
2.5 dl Piskefløde
1 stk Bouillon terning
Efter behov Karry
Efter behov Salt
Efter behov Peber
Efter behov Maizena majsstivelse
Tilbehør
600 g Ris

Karry koteletter i fad

Køkken:

    Skøn smagfuld hovedret med svinekød og karry!

    • 70 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Karry koteletter i fad

    • Tilbehør

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 31 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Koteletter

    Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Brun dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.

    2
    Færdig

    Grøntsager

    Hæld saften fra ananas og championens og gem den.
    Steg ananas til de er let gyldne på panden og læg dem på koteletterne.
    Rist champignons på panden og fordel dem over koteletterne.

    3
    Færdig

    Færdigggør

    Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og saucen jævnes om nødvendigt. Hældes i fadet som stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter.

    4
    Færdig

    Servering

    Serveres med Tilbehør: Ris, chutney og evt. ærter.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Bagt fars i fad
    næste
    Mørbradgryde
    tilbage
    Bagt fars i fad
    næste
    Mørbradgryde

    Add Your Comment