0 0
Kiksekage

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Kiksekage
200 g Mørk chokolade
2 dl Piskefløde
70 g Smør
70 g Flormelis
20-25 stk Vaniljekiks

Kiksekage

Køkken:

    En super lækker og klassisk kage som egner til til både kaffe og dessert!

    • 30 min
    • Personer 8
    • Medium

    Ingredienser

    • Kiksekage

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 26 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Kiksekage

    Brug gerne en silikoneform eller en almindelig sandkageform og beklæd den på bagepapir.

    Hak chokoladen i små stykker og hold dem for sig selv.

    Kom fløde og flormelis i en gryde og lad det koge sammen, tilsæt derefter den hakkede chokolade, så det smelter sammen med fløden. Lad så blandingen stå et par minutter og kom så smøren i, så det smelter ind i ”dejen”.

    Lad det køle yderlige lidt mere af, inden det kommes lag efter lag i bageformen. Et lag masse, et lag kiks, et lag masse og så kiks, fortsæt sådan til du har brugt alle kiks og din masse.

    Stil den på køl til dagen efter, så det er blevet godt hård.
    Skal stå på køl ca. 24 timer inden den er klar

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Æblekage
    næste
    Ostekage
    tilbage
    Æblekage
    næste
    Ostekage

    Add Your Comment