0 0
Mexikansk Taco

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Tacos
500 g Hakket oksekød
3 Stk Peberfrugt
1 stk Agurk
500 g Skyr
1 ds Majs
1/2 stk Iceberg salat
250 g Revet ost
8 stk Taco skaller
Efter behov Jalapeño
2 stk Løg
1 brev Taco mix
500 g Salsa

Mexikansk Taco

Features:
  • Spicy
Køkken:

Den er vel nok bedst kendte, mexicanske ret overhovedet.
Få et frisk og stærkt pust til hverdagen og se udover de danske grænser inden for madlavning!

  • 25
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

  • Tacos

Fremgangsmåde

Del

Mexicanske tacos kan spice hverdagens trummerum en lille smule op. Den adskiller sig fra det danske køkken med den til tider meget markante varme i munden, som primært kommer fra salsaen eller chili. Det er som udgangspunkt nemt at gå til og har man mindre børn eller familie medlemmer der ikke er til stærk mad, kan tacoen hurtigt tilpasses til spiseren.

Jeg er vild med stærk mad, så de mexicanske tacos herunder er en smule spicy. Det kan dog som sagt reguleres efter spiseren, både til mindre spicy, men også til langt mere smæk for skillingen.

Mexicanske tacos, handler primært om at stege noget hurtigt oksekød og ellers blande grønsager efter lyst og smag, så er man praktisk talt færdig inden man er begyndt. Når der skal smag til, kan man få nogle glimrende mix poser, til man har fundet den rette kombination for sig selv. Det samme gør sig gældende med chili. Det er bare at gribe fat i sin yndlings chili og smide den i. Der findes ikke chilien der er for mild eller for stærk, det er bare at vælge hvilken man bedst kan lide.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Trin

1
Færdig

1 Step

Start med at hakke grøntsagerne fint og hæld dem adskilt i hver sin skål. Husk at tænde ovnen på 200 grader, til senere brug.

2
Færdig

2. Step

Brun kødet af i en gryde og tilsæt krydderi mix når det er stegt af og sørg for at det er rørt grundigt rundt.

3
Færdig

3. Step

Fyld taco skallerne op med kød og drys ost udover i et passende lag.

4
Færdig

4. Step

Sæt skallerne i en forvarmet ovn i 5-8 minutter til osten begynder at tage farve.

5
Færdig

5. Step

Skallerne tages ud og fyldes op med diverse grøntsager, samt salsa og skyr.
TIP: Kan også nydes med guacamole.

Nikolaj Elgaard
tilbage
Kyllingefilet med pikantost og bacon
Glutenfri pizza
næste
Glutenfri pizza med oksekød og pepperoni
tilbage
Kyllingefilet med pikantost og bacon
Glutenfri pizza
næste
Glutenfri pizza med oksekød og pepperoni

Add Your Comment