0 0
Mørbradgryde

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Mørbradgryde
250 g Champignon
3 stk Løg
1 bundt Hakket persille
1 tsk Peber
1.5 tsk Paprika
15 stk Cocktail pølser
1.5 dl Bouillon svinekød
1 ds Hakket flået tomater
2 dl Creme fraiche
125 g Bacon
2 stk Svinemørbrad
50 g Margarine
1 Spsk Tomat puré

Mørbradgryde

Køkken:

    Mørbradgryde er en dejlig hverdagsret med mørt svinekød og en cremet sauce

    • 45 min
    • Personer 6
    • Medium

    Ingredienser

    • Mørbradgryde

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 20 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Forbered mørbrad

    Afpuds mørbradene og skær dem i ca. 3 cm. tykke bøffer. Svits bøfferne i gryden. Læg dem derefter på en tallerken. Svits de hakkede løg og læg bøfferne tilbage igen. Krydr med paprika, salt og peber. Tilsæt de hakkede tomater og bouillon.

    2
    Færdig

    Tilbered mørbrad

    Lad retten simre ved svag varme under låg i ca. 15 min. Skær baconen i mindre stykker og steg dem på en tør pande. Tilsæt cocktailpølserne og lad dem stege i kort tid sammen med baconstykkerne. Læg baconstykkerne og pølserne på en tallerken. De rengjorte og skiveskårne champignon kommes på pande. Hvis der ikke er nok fedstof fra baconstegningen tilsættes en lille smule margarine el. smør. Steg ved god varme indtil det meste af væden er væk. Tilsæt bacon, pølser og cremefine i gryden og lad det småkoge nogle min. Smag til.

    3
    Færdig

    Servering

    Pynt evt. med frisk persille og server lige fra gryden.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Karry koteletter i fad
    næste
    Koteletter i fad
    tilbage
    Karry koteletter i fad
    næste
    Koteletter i fad

    Add Your Comment