0 0
Pasta med kødsovs & whiskey sovs

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Pasta med kødsovs & whiskey sovs
500 g Hakket oksekød
1 stk Løg
2 stk Gulerødder
1/2 dl Whisky sovs
2 ds Hakket flået tomater
1 dl Mælk
2 fed Hvidløg
1 tsk Salt
500 g Spaghetti

Pasta med kødsovs & whiskey sovs

Køkken:

Anderledes velsmagende spaghetti kødsovs, som skal opleves!

  • 1 time
  • Personer 4
  • Let

Ingredienser

  • Pasta med kødsovs & whiskey sovs

Fremgangsmåde

Del
(Visited 92 times, 1 visits today)

Trin

1
Færdig

Forberedelse

Skær løg i tern og kom dem i en gryde, kom oksekødet i når løgene er blevet lidt brune.

2
Færdig

Steg kød og grøntsager

Brun kødet og tilsæt whiskysovsen, kom 2 revet gulerødder i, samt hakket tomater og mælk.

3
Færdig

Smag til og server

Smag sovsen til med salt og evt. andre krydderier. Kog de 500 g. spaghetti i ca. 12 min.

Tilbehør: revet mozzarella og frisk basilikum

Nikolaj Elgaard
tilbage
Stenalderpizza
næste
Folie bøf med grønsager
tilbage
Stenalderpizza
næste
Folie bøf med grønsager

Add Your Comment