0 0
Pastaret med tomatsalat

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Pasta ret
500 g Hakket oksekød
300 g i skiver Porre
10 g Smør
300 g Broccoli
1 dl Vand
1.5 tsk Tørret rosmarin
1.25 tsk Salt
Efter behov Peber
200 g Pasta
0.5 l Hvidløgssauce
100 g Revet mozarella ost
Tomat salat
2 tsk Oliven olie
1 Spsk Vand
0.5 tsk Hvidvinseddike
0.25 tsk Honning
Efter behov Salt
Efter behov Peber
300 g i skiver Tomat

Pastaret med tomatsalat

Køkken:

    Smagfuld pastaret med masser af oksekød, samt salat

    • 60 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Pasta ret

    • Tomat salat

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 12 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Forbered pasta ret

    Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 3 min., til det smuldrer og skifter farve.

    2
    Færdig

    Tilsæt porrer og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt broccoli, vand, rosmarin, salt og peber. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min.

    3
    Færdig

    Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i ensigte og hæld den i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm).

    4
    Færdig

    Fordel kød- og grønsagsblandingen over pastaen. Hæld saucen over retten og drys med ost.

    Bag herefter retten midt i ovnen i ca. 25 min. ved 200°. Lad pastafad med oksekød og broccoli trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 minutter.

    5
    Færdig

    Tomat salat

    Tomatsalat: Pisk olie, vand, eddike, honning, salt og peber sammen i en skål. Fordel tomatskiverne på et fladt fad og hæld dressingen over. Stil tomatsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Drys salaten med persille inden serveringen

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Hjemmelavet lasagne
    næste
    Oksekøds wok
    tilbage
    Hjemmelavet lasagne
    næste
    Oksekøds wok

    Add Your Comment