0 0
Persille sovs

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Persille sovs
1 Spsk Hvedemel
3 dl Mælk
10 g Smør
1 bundt Hakket persille
Efter behov Salt
Efter behov Peber

Persille sovs

Køkken:
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Persille sovs

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 125 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Sovs

    Pisk mel og 1 dl mælk til jævning i en tykbundet gryde.
    Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning, og lad den småkoge ca. 5 min.
    Tilsæt fedtstoffet, og smag til med salt og peber. Tilsæt skyllet, hakket persille.
    Sovsen kan også laves ved opbagning.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Dressing til bagte kartofler
    næste
    Hvid mælkesovs
    tilbage
    Dressing til bagte kartofler
    næste
    Hvid mælkesovs

    Add Your Comment