0 0
Rosenkålssalat

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Rosenkålssalat
1 bk Rosenkål
1 håndfuld Vindruer
1 håndfuld Soltørret tranebær
1 stk Rødløg
2 Spsk hakket Mandler
Dressing
3 Spsk Oliven olie
1 Spsk Balsamico
1 tsk Honning
1 stk Dijon sennep
Efter behov Salt
Efter behov Peber

Rosenkålssalat

Køkken:

    Dejlig dansk salat som anvendes fantastisk som tilbehør!

    • 20 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Rosenkålssalat

    • Dressing

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 146 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Salat

    Skær stokken af rosenkålene og fjern evt. de yderblade, hvis de er beskidte.
    Pil nu rosenkålene fra hinanden, blad for blad. Det er et værre arbejde, men det hele værd. Den inderste kerne er svær, så gem den til noget andet.
    Læg rosenkålsbladene i et fad, drys med vindruer, rødløg, tranebær og mandler.

    2
    Færdig

    Dressing

    Pisk dressingen sammen, smag den til og lige inden servering, dryppes den over salaten.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Græsk Salat
    næste
    Fyldte røde snack peber
    tilbage
    Græsk Salat
    næste
    Fyldte røde snack peber

    Add Your Comment