0 0
Svinemørbrad i fad med feta ost

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Svinemørbrad i fad med feta ost
2 stk afpudset Svinemørbrad
1 kg kogte Aspargeskatofler
250 g Champignon
2 stk hakket Rødløg
1 håndfuld Frisk oregano
Efter behov Salt
Efter behov Peber
Efter behov Oliven olie
1 ds Hakket flået tomater
1 dl Piskefløde

Svinemørbrad i fad med feta ost

Køkken:

    Dejlig hovedret med svinemørbrad, rødløg og feta!

    • 70 min
    • Personer 6
    • Medium

    Ingredienser

    • Svinemørbrad i fad med feta ost

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 53 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Forbered kartofler

    Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er næsten møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre på eftervarmen på blusset.
    Når de er afkølede, halveres de eller skæres i kvarter, alt efter størrelse. Afpuds mørbraderne og skær et dybt snit på langs, men ikke hele vejen igennem.

    2
    Færdig

    Forbered mørbrad og grøntsager

    Varm lidt olivenolie op på en pande og sauter løgene, til de blive bløde og begynder at få lidt farve. Tag dem af varmen. Gør champignonerne klare. I et ovnfast fad hældes hakkede tomater og fløde, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og bland det hele godt sammen. Læg kartoflerne ned i og krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber.
    Læg de flækkede mørbrad ovenpå og drys dem med salt og friskkværnet peber. Fordel løgene på dem, derefter oregano, champignon og feta. Krydr med lidt mere salt og friskkværnet peber og dryp med olivenolie.

    3
    Færdig

    Færdiggør og server

    Sæt i en 210 grader varm ovn (varmluft) i 30-35 minutter, til mørbraden er netop gennemstegt, den må gerne være rosa. Tag fadet ud af ovnen og skær mørbraden i mindre stykker.

    Server straks med lækkert brød og en salat til.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Flæskesteg
    næste
    Bagt fars i fad
    tilbage
    Flæskesteg
    næste
    Bagt fars i fad

    Add Your Comment