0 0
Svinemørbrad i fad

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
600 g Svinemørbrad
2 stk hakkede Løg
2 fed hakket Hvidløg
2 ds Flåede tomater
Ca. 1 stk Tørret balsilikum
6 dl Mornay sauce
Efter behov Salt
Efter behov Peber

Svinemørbrad i fad

Køkken:

    Lækker hovedret med svinekød og ris

    • 60 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 12 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Tilbered kødet mm.

    Kødet pudses, skæres i ca 2 cm brede skiver og presses lidt sammen. Disse brunes på en pande og lægges derefter i et ovnfast fad så bunden ca dækkes.
    Svits løg og hvidløg på panden, tilsæt de flåede tomater og smag til med basilikum, salt og peber. Hæld tomatblandingen og mornaysaucen over mørbradbøfferne, og rør det forsigtigt rundt.

    2
    Færdig

    Færdiggørelse

    Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca 45 minutter.

    3
    Færdig

    Servering

    Serveres med ris, eller kartofler og brød.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Ostekage
    næste
    Farsrulle med ost og bacon
    tilbage
    Ostekage
    næste
    Farsrulle med ost og bacon

    Add Your Comment