0 0
Tigerrejer

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Tigerrejer
Ca. 5-7 stk pr. pers. Tigerrejer
1 stk Iceberg salat
4 Tomater
1 stk Agurk
1 stk Citron
Marinade
2 Spsk Oliven olie
1 Spsk Soya
1 knivspids Salt
1 tsk saft Citron
1 fed Hvidløg

Tigerrejer

Køkken:

    Dejlig let forret med tigerrejer på salat bund.

    • 15 min
    • Personer 4
    • Let

    Ingredienser

    • Tigerrejer

    • Marinade

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 68 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    1. Step (Marinade)

    Lav marinaden og rør det godt sammen, kom tigerrejerne i og lad det gerne stå og trække en time eller to.

    2
    Færdig

    2. Step (salat)

    Lav imens salaten dertil. Skær salat, tomat og agurk i stykker.

    3
    Færdig

    3. Step (pynt)

    Skær en “slids” i den ene side af agurk og tomat, og drej så stykkerne hver sin vejr, og lad dem stå på hjørnerne.

    4
    Færdig

    4. Step (tigerrejer)

    Steg rejerne på en pande, gerne en god støbejerns grillpande, i ca. 5 min, og derefter er det klar til servering.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Tunmousse
    næste
    Honning marineret kylling
    tilbage
    Tunmousse
    næste
    Honning marineret kylling

    Add Your Comment