0 0
Tunmousse

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Tunmousse
2 ds Tun
1 stk Løg
Saften her af Citron
2.5 dl Creme fraiche 18%
4 stk Husblas blade
1/2 dl Piskefløde
Efter behov Salt
Efter behov Peber
1 glas Stenbidderrogn - Rød
Dressing
500 ml Creme fraiche 18%
Efter behov Salt
Efter behov Peber
Efter behov Citron
Efter behov Tomat ketchup
Pynt med
1 bg Rejer
2 stk Tomater
Efter behov Frisk dild
Efter behov Iceberg salat
1 glas Stenbidderrogn - Sort

Tunmousse

Køkken:

    Forret med tun og stenbidderrogn. En sikker vinder til når der kommer gæster!

    • 20 min
    • Personer 8
    • Let

    Ingredienser

    • Tunmousse

    • Dressing

    • Pynt med

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 27 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    1. Step (Tunmousse)

    Tunen moses i en skål. Husblasen lægges i blød i koldt vand i ca. 5 min.

    2
    Færdig

    2. Step (Tunmousse)

    Imens piskes fløden til flødeskum.

    3
    Færdig

    3. Step (Tunmousse)

    Citronen presses, og saften hældes i en gryde, og den opblødte husblas tilsættes, og dette varmes til husblasen er smeltet.

    4
    Færdig

    4. Step (Tunmousse)

    Cremefraichen, flødeskummet, og det revet løg, tilsættes den moste tun. Salt og peber tilsættes, og massen blandes, derefter tilsættes citronsaften. Der kan evt. tilsættes kaviar, men det er efter smag og behag.

    5
    Færdig

    5. Step (Tunmousse)

    En skål smøres med smør, og tunmassen hældes i. Dette stilles i køleskabet i ca. 4 timer. Når den skal serveres, hældes den ud på et fad, og der spises lune flutes, med smør til.

    6
    Færdig

    6. Step (Dressing)

    Blandes og smages til.

    Serveres med lune flutes samt smør.

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Bruscetta med lufttørret skinke
    næste
    Tigerrejer
    tilbage
    Bruscetta med lufttørret skinke
    næste
    Tigerrejer

    Add Your Comment