0 0
Æblekage

Del på social netværk:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Antal personer:
Æblekage
4 stk Æbler
110 g Glutenfri hvedemel
75 g Flormelis
100 g Smør
150 g Marcipan
Pynt
50 g Marcipan

Æblekage

Køkken:

    Skøn æble kage med marcipan!

    • 40 min
    • Personer 8
    • Let

    Ingredienser

    • Æblekage

    • Pynt

    Fremgangsmåde

    Del
    (Visited 10 times, 1 visits today)

    Trin

    1
    Færdig

    Æbler

    Skær æblerne i tern og kom dem i en gryde, kom vand i, så æblerne lige er dækket – kog dem i 4-5 minutter.

    2
    Færdig

    Dej

    Kom mel, smør, flormelis og marcipan i en skål og fnuller det godt sammen. Så det bliver melet godt sammen. Man kan også røre det sammen i en maskine, så det bliver en fedtet dej, så smuldr det selv over æblerne.

    3
    Færdig

    Pynt og bag

    Når ”dejen” er smuldret hen over, så tag de sidste 50 g marcipan og riv det grov hen over.
    Brug en tærteform til det og smør den inden æblerne kommes i. Bag den i ovnen i 10 minutter ved 180 grader.

    4
    Færdig

    Servering

    Serves med lidt creme fraiche
    Bland evt. lidt vanilje sukker i din creme fraiche

    Nikolaj Elgaard
    tilbage
    Kanelsnegle
    næste
    Kiksekage
    tilbage
    Kanelsnegle
    næste
    Kiksekage

    Add Your Comment